Thursday, April 15, 2010

Otecknads vårvernissage

 Just nu pågår alla förberedelser inför SPX för fullt. Alla våra serievänner från andra delar av landet packar sina väskor och åker till Stockholm. Det kommer bli fester, signeringar och seminarier - men än så länge har jag inte sett något fullständigt program. På söndagen kan du iallafall åka till Telefonplan och träffa alla dina favorittecknare på Ateljé Otecknads vårvernissage!
Jag kommer ställa ut min serie "Bevarade män" (om män vars kroppsdelar blivit bevarade). Fabian kommer visa upp färglagda sidor ur Inferno. Kim W Andersson lovar att ställa ut DE snuskigaste original du någonsin sett (serie till den nya Klitty-boken), men frågan är om inte Lina Neidestam kommer bräda honom med sina original från sin kommande femisexbok Maran?
Resten av tecknarna lär ju också ha en hel del smaskigt att bjuda på, så missa inte det!

Här är allt du behöver veta:

 Nu är det äntligen dags för Ateljé Otecknads vårvernissage!

Söndagen den 25e april slår vi upp portarna och bjuder in till konst och musik i våra lokaler på Telefonplan. Förutom vi som sitter i ateljén har vi förstärkning av en formidabel grupp serie-och bildkonstnärer vilket bäddar för en spektakulär avslutning på Small Press Expo.

Välkomna!

Medverkande:

Lisa Medin
Karl Johnsson
Egil Röckner
Isabel Leal Bergstrand
Martina Bergsjö
Olof Falk
Konstantin Dossis
Tia Marklund
Loka Kanarp
Kim W Andersson
Lina Neidestam
Fabian Göranson
Lars Krantz

25 april 2010
16.00 - 22.00
Trettondagsvägen 16, Telefonplan./Loka
No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns