Tuesday, September 14, 2010

UTOPI!


 Till våren lanserar Kolik förlag Utopi, ett magasin för episka serier. De senaste decennierna har seriekonsten dominerats av realistiska och självbiografiska serier. Nu slår pendeln plötsligt tillbaka och en hel generation serietecknare skapar berättelser i genrer som skräck, mystik, fantasy och äventyr. De har en aptit för vackra, dramatiska och uttrycksfulla bilder, men samtidigt en större känsla för det personliga uttrycket än i kommersiella underhållningsserier. Det här är något helt nytt.

Utopi kommer att vara plattformen för denna nya generation, förlösa dess fantasier och nå fram till läsarna som hungrar efter saftigare bilder och berättelser. Medverkande kommer bl.a. vara Kim W. Andersson, Jan Bielecki, Lisa Medin, Loka Kanarp, Fabian Göranson, Lina Neidestam, Elin Fahlstedt och Lars Krantz.

Utopi kommer att komma ut fyra gånger om året med start i februari 2011. Läs mer om Utopi och om tecknarna på www.kolikforlag.se/utopi

Du kan redan nu beställa en prenumeration på Utopi, och få en GRATIS seriebok på köpet. Välj mellan fantasyserien Mara från Ulthar av Karl Johnsson, skräckserien Dödvatten av Lars Krantz och den erotiska femisexserien Drift av Liv Strömquist och Jan Bielecki.

Det kostar bara 200 kr att prenumera fyra nummer på Utopi! Styckpriset i kiosken kommer ligga på 89 kr, så förtjänsten är enorm. (Erbjudandet gäller t.o.m. 2011-02-15)

Mejla namn, e-post och postadress till info@kolikforlag.se, bok och inbetalingskort kommer samtidigt som första tidningen i slutet av februari.

3 comments:

 1. Tack för tipset! Det här låter ju alldeles fantastiskt bra, prenumeration beställd!

  Inlägget har gett upphov till en tråd på serieforum också.

  ReplyDelete
 2. Kul med så mycket respons! Tack för länken och för din prenumeration!

  ReplyDelete
 3. Det här ser riktigt intressant ut, måste jag säga. Lisa Medin är alltid trevlig att läsa, och Karl Johnssons Mara från Ulthar var riktigt bra.

  Jag ska nog ta och skaffa mig en prenumeration...

  Nämnde även detta på vårt eget serieforum.

  ReplyDelete

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns