Friday, October 28, 2011

Utställning + signeringar!

Det är fredag och vi konstaterar att det är mycket som händer i Koliklägret just nu!

Idag, den 28 oktober, är vi Malmö för att vara med på seriefestivalen I seriernas värld, och som inledning på det kommer Loka Kanarp och Matilda Ruta att ha en vernissage på Loftet, Hedmanska gården i Malmö, där de ställer ut serieoriginal från sina respektive böcker Hungerhuset och Tummelisa eller den andra vildmarken.

Vernissagen drar igång kl. 18.00 och utställningen har efter det öppet 11:00 - 17:00 från lördagen 29:e okt till sön 30:e okt.  (Tisdag 1:a november till söndag 13:e november visas utställningen även på Form/Design Center i Malmö.) Facebookeventet hittar du här!


På lördagen så kommer även Loka Kanarp och CM Edenborg finnas på plats på SF-bokhandeln i Malmö för att signera sin bok Hungerhuset. Deras signering börjar 13.30, men var på plats redan innan för allsköns andra trevligheter! Läs mer om signeringen här!


Och som om det inte vore nog så bjuder lördagen också på en signering i Stockholm, där Lina Neidestam kommer sitta på Staffars Serier och signera sin bok Maran mellan klockan 13 och 15. Facebookeventet återfinns här!

No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns