Saturday, March 6, 2010

Vårmöte

Förra veckan samlades kärngänget på Kolik hemma hos Fabian för att avnjuta musselpasta och prata framtidsplaner. Det finns ingen anledning att dra upp allt som sas på mötet men här är några smakprov på vad som komma skall:
Vårens böcker är Mara från Ulthar av Karl Johnsson som kom för några veckor sen, och Inferno av Fabian Göranson som kommer från tryck om några veckor (vi väntar spänt!). Passa på att spana in dessa nykomlingar om du har vägarna förbi Textival i Göteborg. Dit kommer vi för att festa och signera böcker till massorna.
Sen blir det förstås SPX, fanzinmässan i Stockholm i slutet av april. I sommar åker en del av oss till seriefestivalen Crack i Rom och ställer ut bilder i det gamla ockuperade 1800-talsfortet. Sen pratade vi bland annat om att åka till Skankaloss i Gagnef som vi hört så mycket gott om.
Men att ha ett serieförlag handlar ju inte bara om att åka land och rike runt utan även om att ge ut böcker. Till slutet av sommaren/hösten presenterar vi Nanna Johanssons nya bok som kommer bli alldeles fantastisk!
Bli heller inte förvånade om det kommer någon utländsk bok i översättning i den kommande utgivningen. Jag och Josefin kom ju hem från Angoulême (en av Frankrikes stora seriefestivaler) i början av februari med massor av nya idéer. Men jag låter allt vara hemligt tills det är bestämt!

Typ så här såg kvällen ut:

Ivan Göranson var som vanligt på språng.

Kaiser Vilhelm II (Daniel Berg) kom dit med sina knävelborrar och champagne.

Josefin Svenske tog ett glas champagne medan Ivan fixade middagen.


Eller så var det Fabian Göranson som lagade maten.

Jag gjorde jordgubbssmoothies!

xoxo/ Loka

No comments:

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Background by Ava7Patterns